Konkurs za stanare – korisnike usluga Inovacionog startap centar u St. Pazovi

REGIONALNI CENTAR ZA ODRŽIVI RAZVOJ SREMA

INOVACIONI STARTAP CENTAR U STAROJ PAZOVI

RASPISUJE

U cilju podrške razvoja inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi i Regionalna razvojna agencija Srem raspisuju javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća – potencijalne korisnike usluga i prostorija Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi. (ul. Kralja Petra I Karađorđevića br. 2).

Potrebno je da timovi i preduzeća razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju objekata), vazduhoplovne tehnike, elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda, IT softvera i aplikacija.

Na konkurs, sa svojim idejama i inovativnim projektima, se mogu prijaviti: pravna lica i mlada inovativna preduzeća koji posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, uključujući i pojedince kao nosioce inovativnih ideja i projekata.

Tri prvoplasirana tima dobijaju nagradu u vidu Notebook računara, a prvih sedam timova mogućnost korišćenja prostora i usluga u Inovacionom Startap centru u St. Pazovi.

Info dan o konkursu kao i motivacione obuke za potencijalne kandidate biće održani u prostorijama Inovacionog startap centra u St. Pazovi dana 15.10.2021  sa početkom u 11 h. Konkurs traje do 21.10.2021. Prijavni obrazac možete preuzeti na sledećem linku PRIJAVNI OBRAZAC ( .PDF  ili   .DOCX ).

Projekat Inovacionog startap centra finansira:

KABINET MINISTRA BEZ PORTFELJA ZADUŽEN ZA INOVACIJE,

a implementatori su.
Opština Stara Pazova i Regionalna razvojna agencija Srem.